Η Εταιρία

H Real Estate Vasiliadis ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1998 και έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες Διαχείρισης Ακινήτων. Σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο κτηματομεσιτικών γραφείων της Αν. Θεσσαλονίκης, θέτοντας νέα και υψηλά standards στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Η Real Estate Vasiliadis στεγάζεται σε νέα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα κτίρια 150τ.μ. πλήρως εξοπλίσμένα και μαζί με τους συνεργάτες της είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε νέα πρόκληση και project.

 

 Η Real Estate Vasiliadis έχει σα στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασισμένες στην συνέπεια απέναντι στο πελάτη, στην ειλικρίνεια και στην άμεση ανταπόκριση σε κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη  και απαίτηση του. 

 

Tο ακίνητο σε όλες του τις μορφές είναι το ακριβότερο αγαθό στην παγκόσμια αγορά. Για όλους εμάς στην Real Estate Vasiliadis η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μας και το πιο πιθανό είναι να αποτελεί το αποτέλεσμα προσπαθειών μιας ζωής.

 

Η Real Estate Vasiliadis και οι συνεργάτες της προσπαθώντας να εξελίσσουν  συνεχώς τις υπηρεσίες τους, συμμετέχουν ανελλιπώς σε κορυφαία προγράμματα εκπαίδευσης για την Διαχείριση της Ακίνητης Περιουσίας, έχοντας σα μοναδικό σκοπό ΕΣΑΣ και την άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σας σε κάθε επίπεδο.

Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.