Υπηρεσίες

Στην Real Estate Vasiliadis προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες  καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών των πελατών μας, κάθε είδους ακινήτου και οποιασδήποτε χρήσης.

 

Η Real Estate Vasiliadis εξετάζει πρώτα ενδελεχώς τυχόν ιδιομορφίες των απαιτήσεων και αναγκών των πελατών της, έχοντας ως κύριο στόχο να σας προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη, έγκαιρη, νομικά κατοχυρωμένη και πάνω από όλα τη πιο συμφέρουσα λύση για σας.

 

Η Real Estate Vasiliadis γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες με σκοπό την άμεση διεκπεραίωση των αιτημάτων σας εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα.

 

Το πολυτιμότερο αγαθό για την Real Estate Vasiliadis είναι οι πελάτες μας και η εξυπηρέτηση σας με συνέπεια, ειλικρίνεια και εχεμύθεια. 

 

Δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να είστε μαζί μας για πάντα.

  

Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε στην Real Estate Vasiliadis την ανάγκη σας, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω υπηρεσίες

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  • Έλεγχος Δανειοληπτικής Ικανότητας
  • Συμβουλευτική Χορηγήσεων 
  • Συμβουλευτική Τραπεζικών Σχέσεων
  • Προετοιμασία Φακέλου Χορήγησης

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Η Αποκλειστική Εντολή Ανάθεσης ακινήτου ορίζεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, το γραφειο μας αποτελεί το μοναδικό κτηματομεσιτικό γραφείο που αναλαμβάνει την προώθηση προς μίσθωση ή αγοραπωλησία του συγκεκριμένου ακινήτου. Μετά τη λήξη του συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος και εφόσον δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί η μίσθωση ή αγοραπωλησία του ακινήτου, τερματίζεται κάθε εργασία προώθησης του  ακινήτου.

ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Το γραφείο μας , σε συνεργασία με έμπειρους Μηχανικούς αναλαμβάνει επίσης την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την έκδοση της οικοδομικής σας αδείας. Έχοντας συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη στοχεύουμε στην ικανοποίηση όλων των αναγκών του και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.  

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

σε συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές το γραφείο μας, διαθέτει προγράμματα νομικής προστασίας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριότητας. Μεταξύ άλλων παρέχει συμβόλαια ασφάλισης για ιδιώτη, οικογενειάρχη, επιχειρηματία, οδηγό οχήματος κ.α., που εξασφαλίζουν στον πελάτη νομική υποστήριξη ανά πάσα ώρα και για κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει. 

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ

Το Γραφείο μας ,σε συνεργασία με Τοπογράφους αναλαμβάνει την  σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε τη σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος για:
1) Εντοπισμό ακινήτου, υποβολή ενστάσεων και σύνταξη διαγραμμάτων γεωμετρικών μεταβολών για το Κτηματολόγιο
2) Βεβαίωση και Πράξη χαρακτηρισμού από Δασαρχείο
3) Συμβολαιογραφικές πράξεις
4) Έκδοση Οικοδομικών Αδειών
5) Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
6) Καθορισμό Αιγιαλού και Παραλίας
7) Πραγματογνωμοσύνες  

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Στα πλαίσια των υπηρεσιών που προσφέρουμε,το γραφείο μας  προσφέρει και τη δυνατότητα να ενημερωθούν δωρεάν για την εμπορική  ή μισθωτική αξία των ακινήτων τους που προτίθενται να πωλήσουν ή να εκμισθώσουν,

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Κάθε μελέτη μας είναι μοναδική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με την εμπειρία μας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα, έχουμε αποκτήσει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να δίνουμε λύσεις και απαντήσεις σε κάθε απαίτηση.  

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Στην περίπτωση που αναθέσετε την ενοικίαση του ακινήτου σας στο γραφείο μας, τότε ο ρόλος σας περιορίζεται στο να περιμένετε τις τελικές προσφορές για να τις αξιολογήσετε και να προχωρήσετε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πώς να διαπραγματευτούμε. Τι έχει αξία και τι όχι για έναν ενοικιαστή και γενικά πως να “πουλήσουμε” το ακίνητό σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε όλη την επικοινωνία με τους υποψήφιους ενοικιαστές, e-mails, τηλέφωνα, συναντήσεις.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εύρεση πελατών για την πώληση του ακινήτου σας γίνεται με συστηματική διαδικασία, βασισμένη στα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και προβολής και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία του ακινήτου σας.  

ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Εάν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου και σκοπεύετε να πουλήσετε, από την συνεργασία σας με το γραφείο μας,βγαίνετε από τη επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται. Οι άνθρωποι μας, θα αναλάβουν να εκτιμήσουν το ακίνητο σας, να το φωτογραφίσουν, να το αναρτήσουν στα portals διαφήμισης και στη συνέχεια, να οργανώσουν τα ραντεβού με τους υποψήφιους αγοραστές. 

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Παρέχουμε όλους τους τύπους της ακίνητης περιουσίας, εκμίσθωση, αγορά και πώληση κατοικιών, οικοπέδων, επαγγελματικών χώρων, , επιχειρήσεων, εκτίμηση ακινήτων καθώς και τη πλήρη διαχείριση όλων των τύπων ακινήτων.
Επιπλέον υπηρεσίες του γραφείου μας, προσφέρονται σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες ( Συμβολαιογράφους, Δικηγόρους, Πολιτικούς Μηχανικούς) προσφέροντας : Διαχείριση, Ασφαλιστική κάλυψη & προστασία ακινήτων, Νομική υποστήριξη.  


Εάν έχετε ερωτήσεις - επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.